MyFreeCopyright.com Registered & Protected

вторник, 18 октомври 2016 г.

Джолани в слоукукър


Джолани без кост се посоляват и обтриват с предпочитани подправки-черен пипер,чубрица,червен пушен пипер,кимион.Оставям ги почти натурални,без чесън и лук,защото вкусът им е различен така.Слагат се в кукъра без никаква вода или мазнина.Включва се кукъра на 2ра степен за 4 часа.Не се отваря капака пре тези 4 часа,няма опасност да се преготвят.Мнооого вкусни и разкапващи се.След като изстинат/ако останат/ също са вкусни и на сандвичи.Сосът се желира след като изстине.
ЗАПОВЯДАЙТЕ В КУЛИНАРНАТА НИ ГРУПА:
https://www.facebook.com/groups/217580105348389/ 

*Може да се сложи топено сирене между джоланите и върху тях и да се сложи 50-60 мл вода.Така ще се образува вкусно сосче с джоланите.

4 коментара:

  1. Ами... радвам се, че пишеш пак :*

    ОтговорИзтриване
  2. Ами... радвам се, че пишеш пак :*

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря Ил! И аз се радвам :)
    Преди ме спираше липсата на време,а и съхраняването и препращането на снимки на друго място,за да мога да ги кача тук.Сега директно се качват снимки тук ,което е новост за мен,за която не знаех.Много по-удобно е .И... бързо! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте! Подариха ми слоу кукър и мисля първият ми опит да бъде джолан. Досега съм го правила само в голям гювеч с картофи като го заливах с вода. Иска ми се да направя същата рецепта, обаче навсякъде пише, че водата не се изпарява. Какво количество да сложа тогава?

    ОтговорИзтриване